Ruotsin risteilyt

Eckerö Linjen

Eckerö Linjenin m/s Eckerö -autolautalla on Ahvenanmaan Eckerön ja Ruotsin Grisslehamnin välillä 2-3 lähtöä joka päivä. Kahden tunnin mittaisella laivamatkalla voi tehdä tax-free ostoksia ja syödä aluksen ravintoloissa. Jatkoyhteydet busseilla Maarianhaminaan, Uppsalaan ja Tukholmaan.
http://www.eckerolinjen.fi/

RG Line

RG Linen Rg 1 -alus liikennöi Merenkurkussa Vaasan ja Uumajan välillä. Laiva kuljettaa matkustajia, autoja ja rahtia. Merimatka kestää noin neljä ja puoli tuntia. Lähtöjä ei ole joka päivä. Aikataulut kannattaa varmistaa varustamon nettisivuilta.
http://www.rgline.com/

Silja Line

Silja Linella on Helsingin ja Tukholman välillä yksi lähtö joka päivä Silja Serenade ja Silja Symphony aluksillaan. Turun - Ahvenanmaan - Tukholman välillä on päivittäin kaksi lähtöä suuntaansa Silja Europan tai Silja Galaxyn matkassa. Varustamolla on myös kattava valikoima erilaisia hotellipaketteja ja järjestettyjä retkiä kohteissa.
http://www.tallinksilja.com/fi/mainMenu/silja/

Viking Line

Viking Linen autolautat Mariella ja Gabriella liikennöivät Helsingin ja Tukholman välillä, jolla päivittäin yksi lähtö. Amorella ja Isabella -alukset tekevät Turun - Ahvenanmaan - Tukholman välillä päivittäin kaksi lähtöä suuntaansa. Suuri valikoima hotellipaketteja ja muita aktiviteetteja kohteissa.
http://www.vikingline.fi/