Viron risteilyt

Eckerö Line

Eckerö Linen m/s Nordlandia tekee päivittäin yhden päiväristeilyn Helsingistä Tallinnaan. Maissaoloaikaa viisi ja puoli tuntia maanantai-lauantai-lähdöillä. Lisäksi joitain ilta- ja yölähtöjä, joille voi varata vain reittimatkoja ja autopaikkoja. Lisäksi hotelli- ja muita erikoismatkoja.
http://www.eckeroline.fi/

Linda Line

Linda Line liikennöi kesäkautena Helsingin ja Tallinnan välillä kahdella katamaraanillaan. Päivittäin seitsemän lähtöä suuntaansa. Matka-aika puolitoista tuntia. Tarjolla myös hotellipaketteja.
http://www.lindaline.fi/

Tallink

Tallinkin Shuttle-autolautat Star ja Superstar tekevät päivittäin viidestä kuuteen lähtöä suuntaansa Helsingin ja Tallinnan välillä. Matka-aika kaksi tuntia. Lisäksi m/s Baltic Princess tekee 22 h -risteilyjä Tallinnaan. Suuri valikoima hotellipaketteja ja muita erikoispalveluja.
http://www.tallinksilja.com/fi/mainMenu/tallink/

Viking Line

Viking Linen m/s Viking XPRS -autolautalla on päivittäin kaksi lähtöä Helsingistä ja Tallinnasta, jotka mahdollistavat sekä päivä- että miniristeilyt. Yhdensuuntainen matka-aika on kaksi ja puoli tuntia. Tarjolla myös hotellipaketteja ja muita teemamatkoja.
http://www.vikingline.fi/